Δείτε τις απόψεις μας

«Όταν επιθυμείς κάτι, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις»

Έχοντας ζήσει ήδη τέσσερα χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών αλλά και ως Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, έχω διαμορφώσει άποψη, τόσο για τον τρόπο που διαχειρίζεται η σημερινή Δημοτική Αρχή τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την πόλη μας, όσο και για το αδιέξοδο που έχει οδηγήσει όλους εμάς που ζούμε, δημιουργούμε και εργαζόμαστε σε αυτή την πόλη.

Με πίστη και θέληση στη συνεισφορά μπορούμε να εντοπίζουμε τα προβλήματα

H πολυετής ενασχόληση μου με τον εθελοντισμό με έχει κάνει να πιστεύω πως η λύση βρίσκεται στη συμμετοχή. 
Με οδηγό μου λοιπόν αυτή την εμπειρία, πιστεύω ότι ,όταν υπάρχει διάθεση για συνεργασία, πολλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ξαναγίνει πυλώνας και οχυρό των συμφερόντων των πολιτών

Η συσσώρευση πολλών τοπικών προβλημάτων σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτική κατάσταση της χώρας, μας υπέδειξαν την ανάγκη ανάπτυξης συλλογικής δράσης, με σκοπό τη διαφύλαξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών του Δήμου μας. 
Η τοπική αυτοδιοίκηση, από πυλώνας και οχυρό των συμφερόντων των πολιτών, βρίσκεται, δυστυχώς, στις πρώτες θέσεις της σπατάλης, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς. 

Η αυτοδιοίκηση για μένα σημαίνει μέριμνα για τις ανάγκες κάθε πολίτη

Επιθυμώ το καλύτερο για τον τόπο μου, θέλω για τους πολίτες αυτού του δήμου, τους ανθρώπους που ζω μαζί τους, ευημερία. Μέσα από την πολυετή καθημερινή τριβή μου με την κοινωνία γνωρίζω τα προβλήματα αυτού του τόπου. Γι’ αυτό και για μένα, η συμμετοχή μου στον συνδυασμό # Δυνατή Πόλη Ξανά, είναι συνειδητή απόφαση προσφοράς στο σύνολο.

Χωρίς φανατισμό και μισαλλοδοξία

Μεγάλωσα και κατοικώ στο Άργος. Η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο, την ιστορία του και τους ανθρώπους του, είναι οι λόγοι που με ώθησαν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, τόσο σε εμένα, όσο και σε ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο της τοπικής κοινωνίας, ώστε όλοι μαζί να συγκροτήσουμε ένα πλατύ μέτωπο και να σταθούμε αρωγοί σε μία κοινή προσπάθεια για μια "ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ".