O μόνος εχθρός της πόλης το μίσος και ο φανατισμός. Όλοι μαζί για την αλλαγή!

Πολίτες αυτής της Πόλης, με αυτά που έχει αλλά και με αυτά που δεν έχει, για αρχή τουλάχιστον αγαπήστε την. Και κατόπιν μιλήστε, συμμετέχετε, τοποθετηθείτε. Ας πάρει η πόλη μας την θέση που της αξίζει. Από εμάς εξαρτάταιΜε αγάπη για τον τόπο μας και την ταυτότητά του, ας κάνουμε το Άργος μας, Δυνατή Πόλη Ξανά.

Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα ζώα, δεσποζόμενα και αδέσποτα και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά την ευαισθησία μου αυτή.

Πολίτες αυτής της Πόλης, με αυτά που έχει αλλά και με αυτά που δεν έχει, για αρχή τουλάχιστον αγαπήστε την. Και κατόπιν μιλήστε, συμμετέχετε, τοποθετηθείτε. Ας πάρει η πόλη μας την θέση που της αξίζει. Από εμάς εξαρτάταιΜε αγάπη για τον τόπο μας και την ταυτότητά του, ας κάνουμε το Άργος μας, Δυνατή Πόλη Ξανά.

Έχεις να δώσεις λόγο στους πολίτες, στους δημότες.

Διαβάζοντας τελευταία άρθρα και τοποθετήσεις υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης Καμπόσου, ένιωσα έκπληξη και οργή.
Όταν για εννέα χρόνια ασκείς εξουσία, τις παραμονές των εκλογών δεν θεωρητικολογείς επί παντός επιστητού ως «Παν-επιστήμονας», προβάλλοντας μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία έχεις αντιγράψει από αλλού.

Ελάτε μαζί μας για το Άργος των παιδιών μας.

Λίγους μήνες πριν και όντας αρκετά "κουρασμένος" από την ρουτίνα της δουλειάς, δέχτηκα μια κλήση από τον Τάσσο. 

Ακολούθησε συνάντησή μας, που μόνο φιλική θα την χαρακτήριζα. Οι ενδοιασμοί μου πολλοί, οι φόβοι μου ακόμη μεγαλύτεροι. Σκεφτόμουν τι μπορώ να προσφέρω εγώ; Πώς εγώ μπορώ να αλλάξω τα πολιτικά πράγματα; Η απάντηση γεννήθηκε αμέσως, σκεπτόμενος τον ρόλο μου, όχι τόσο ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής, αλλά ως νέου πατέρα. 

Όχι δεν είμαστε όλοι το ίδιο, όχι δεν γίνονται παντού τα ίδια.

Μεγάλωσα στη Νέα Κίο, έναν τόπο που όσοι τον διοίκησαν αυτόνομα μέχρι και την ένωσή του με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, το έπραξαν δημοκρατικά, ήταν κοντά σε κάθε είδους προβλήματα και σέβονταν τη γνώμη όλων των πολιτών, είχαν όραμα και πίστη για μεγάλα έργα, ακόμα και όταν αυτά φάνταζαν αδύνατα να πραγματοποιηθούν.

«Όταν επιθυμείς κάτι, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις»

Έχοντας ζήσει ήδη τέσσερα χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών αλλά και ως Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, έχω διαμορφώσει άποψη, τόσο για τον τρόπο που διαχειρίζεται η σημερινή Δημοτική Αρχή τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την πόλη μας, όσο και για το αδιέξοδο που έχει οδηγήσει όλους εμάς που ζούμε, δημιουργούμε και εργαζόμαστε σε αυτή την πόλη.

Με πίστη και θέληση στη συνεισφορά μπορούμε να εντοπίζουμε τα προβλήματα

H πολυετής ενασχόληση μου με τον εθελοντισμό με έχει κάνει να πιστεύω πως η λύση βρίσκεται στη συμμετοχή. 
Με οδηγό μου λοιπόν αυτή την εμπειρία, πιστεύω ότι ,όταν υπάρχει διάθεση για συνεργασία, πολλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Η αυτοδιοίκηση για μένα σημαίνει μέριμνα για τις ανάγκες κάθε πολίτη

Επιθυμώ το καλύτερο για τον τόπο μου, θέλω για τους πολίτες αυτού του δήμου, τους ανθρώπους που ζω μαζί τους, ευημερία. Μέσα από την πολυετή καθημερινή τριβή μου με την κοινωνία γνωρίζω τα προβλήματα αυτού του τόπου. Γι’ αυτό και για μένα, η συμμετοχή μου στον συνδυασμό # Δυνατή Πόλη Ξανά, είναι συνειδητή απόφαση προσφοράς στο σύνολο.

Με κοινό σκοπό την επανατοποθέτηση του Δήμου μας στις υψηλές θέσεις που του αξίζουν!

Η ανατροφή που πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος για δεκαέξι χρόνια διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, με έμαθε να σέβομαι, να ακούω, να βοηθάω, να μη φοβάμαι και να μην αποφασίζω με ιδιοτέλεια.

Όλοι μαζί, μια πυγμή με τον Τάσσο και την ομάδα μας.

Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και διεκδικούμε από κοινού, μια νέα αισθητική στη εικόνα της αρχαιότερης συνεχώς κατοικημένης πόλης της Ελλάδας, μια εικόνα που θα την καταστήσει πιο ανθρώπινη, πιο προσβάσιμη, πιο εμπορική, πιο επισκέψιμη και πιο παραγωγική.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ξαναγίνει πυλώνας και οχυρό των συμφερόντων των πολιτών

Η συσσώρευση πολλών τοπικών προβλημάτων σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτική κατάσταση της χώρας, μας υπέδειξαν την ανάγκη ανάπτυξης συλλογικής δράσης, με σκοπό τη διαφύλαξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών του Δήμου μας. 
Η τοπική αυτοδιοίκηση, από πυλώνας και οχυρό των συμφερόντων των πολιτών, βρίσκεται, δυστυχώς, στις πρώτες θέσεις της σπατάλης, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς. 

Χωρίς φανατισμό και μισαλλοδοξία

Μεγάλωσα και κατοικώ στο Άργος. Η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο, την ιστορία του και τους ανθρώπους του, είναι οι λόγοι που με ώθησαν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, τόσο σε εμένα, όσο και σε ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο της τοπικής κοινωνίας, ώστε όλοι μαζί να συγκροτήσουμε ένα πλατύ μέτωπο και να σταθούμε αρωγοί σε μία κοινή προσπάθεια για μια "ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ". 

Μας αξίζει ένα καλύτερο Άργος, θέλουμε πίσω το Άργος που χάσαμε.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Δυνατή Πόλη Ξανά και το Τάσσο Χειβιδόπουλο και να επιστρέψω ως υποψήφιος στα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Τοπικής Πολιτικής ύστερα από έντονο προβληματισμό για το μέλλον του Δήμου Άργους – Μυκηνών. 

Για όσες και όσους δεν με γνωρίζουν επιτρέψτε μου να αναφέρω λίγα για εμένα.

Έναν Δήμο που να διοικείται με διαφάνεια, πρόγραμμα, οργάνωση, αλλά κυρίως με σεμνότητα και ήθος.

"Με οδηγό την ελπίδα, ότι η ενεργός συμμετοχή και ο αγώνας για τα κοινά δεν είναι μάταιος και τη διάθεση να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ, στο πλευρό του Τάσσου Χειβιδόπουλου.

Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να επιτύχουμε για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ τον κ. Χειβιδόπουλο για την πρότασή του, την οποία και αποδέχομαι. Στις συζητήσεις μου μαζί του είδα ότι έχει βαθιά καλλιέργεια στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματικά καίριες γνώσεις για τους μηχανισμούς της κρατικής διοίκησης και το σημαντικότερο, ιδέες και αγάπη για τον Δήμο, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Να φέρουμε ξανά την πόλη και τα χωριά μας εκεί που τους αξίζει.

Όταν μου προτάθηκε από τον Τάσσο Χειβιδόπουλο να συμμετάσχω ως υποψήφια στον συνδυασμό του, ομολογώ πως δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου μέχρι να πω το «ναι».

Κοινό όραμα, με αγώνα, συνέπεια και συνέχεια.

Υπάρχουν άνθρωποι παραδείγματα ζωής. Υποδείγματα αξιοπρέπειας και αντοχής. Σύμβολα επιμονής και υπομονής.

Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο, το οποίο θεωρείται ιερό καθήκον όλων μας.

Οι επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019 διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για την χώρα μας. Η κρίση που σήμερα μαστίζει σε όλα τα επίπεδα την κοινωνία μας, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τις βασικές αρχές και αξίες.

Ξεκίνα με κάτι διαφορετικό τη διαδρομή σου μέχρι την κάλπη!

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.dinatipolixana.gr στην ενότητα «Έλα στην ομάδα μας», συμπλήρωσε την ειδική φόρμα που βαθμονομεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, ανάλογα με την περιοχή που κατοικείς, σε όλον τον Δήμο Άργους – Μυκηνών. 

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Αγαπητοί Συμπολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών,
Είμαι υποψήφιος με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο γιατί: έχω την επιθυμία, την όρεξη, τη γνώση, τη διάθεση και την εμπειρία να προσφέρω, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Δήμο για όλους τους πολίτες.

Μείνετε ενημερωμένοι

* Συμφωνώ με την αποθήκευση και χρήση των προσωπικών μου δεδομένων μόνο απο αυτή την ιστοσελίδα.