ΧΑΡΤΟΦΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ


Δεν είμαι μόνος μου σ' αυτή την προσπάθεια
Είμαστε όλοι μαζί.

Ο Νίκος Χαρτοφύλλης είναι γεννημένος το 1967 και κατάγεται από το Άργος. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Ασημακοπούλου και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη και της Ιωάννας.

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους - Μυκηνών και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Οι Πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα».

Είναι μέλος  του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, καθώς και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου.

Έχει εργαστεί στην Τεχνική εταιρία «Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε.» ως επιβλέπων μηχανικός έργων (1994-1995), ως υπάλληλος στη Δ.Δ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου και στη Δ.Ε.Κ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου (1995-2000) και ως τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Τριπόλεως και ελεύθερος επαγγελματίας στο Άργος (2000-2002). Από το 2003 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, με έδρα το Άργος, με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων.