ΝΕΝΕΚΟΥΜΗΣ ΧΑΡΗΣ


Δεν είμαι μόνος μου σ' αυτή την προσπάθεια
Είμαστε όλοι μαζί.

Ο Χάρης Νενεκούμης γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στη Νέα Κίο. Σήμερα διαμένει στο Κουτσοπόδι, είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Στάμου και έχουν δυο παιδιά τη Ναυσικά και το Βασίλη.

Το 1995 αποφοίτησε από το Αθλητικό Γυμνάσιου Άργους, ενώ το 1998 από το 2ο Λύκειο Άργους. Το 1998 πέρασε με υποτροφία στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Σερρών, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του τέσσερα χρόνια  αργότερα (2002).

Κατά τα μαθητικά του χρόνια ήταν ενεργό μέλος στα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης του Αργοναύτη Νέας Κίου, ενώ εργαζόταν και στην επιχείρηση των γονιών  του, οι οποίοι διατηρούσαν  περίπτερο στην κεντρική πλατεία τους Άργους.

Κατά την περίοδο 2003-2004 ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων. To 2004 πήρε μέρος ως εθελοντής κατά την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας. Την περίοδο 2004-2007 εργάστηκε ως προπονητής σε τμήματα υποδομής  Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ. Από το 2005 έως το 2017 ασχολήθηκε με την Διαιτησία ποδοσφαίρου για 12 συνεχόμενα έτη, εκ των οποίων τα 8 αγωνίστηκε με επιτυχία στις Εθνικές Κατηγορίες.

Το 2007 διορίστηκε και εργάζεται έως και σήμερα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, ως Σωφρονιστικός Υπάλληλος, όπου από το 2011 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου και κατέχει την θέση του Γεν. Γραμματέα.

Το 2018 έγινε μέλος της επιτροπής Διαιτησίας ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας, με αντικείμενο την ανάπτυξη της Διαιτησίας και την προώθηση νέων διαιτητών στις Εθνικές κατηγορίες.