ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ


Δεν είμαι μόνος μου σ' αυτή την προσπάθεια
Είμαστε όλοι μαζί.

Ο Κώστας Γκαρκάσουλας γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Αθηνών, στο (Ι.Χ.Ο.Σ.) Insurance Business -  Institute of Financial Studies και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ΕΕΔΕ με αντικείμενο τη «Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Από το 1995 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των ασφαλειών,  ενώ από το 2010 διατηρεί και πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Άργος.

Η έντονη και αδιάλειπτη πολιτική του δράση και η συμμετοχή του στα κοινά του Δήμου, ξεκινάει από τα μαθητικά του χρόνια, εκφράζοντας το έντονο ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Εκλεγμένος  μάλιστα ως δημοτικός σύμβουλος από το 2007 έως και το 2014, είχε ενεργή συμμετοχή σε πολλές επιτροπές και Δ.Σ. Νομικών Προσώπων και με την ιδιότητα του προέδρου.

Την περίοδο 2009 έως 2010 διετέλεσε αντιδήμαρχος – υπεύθυνος ανάπτυξης και συντήρησης έργων πρασίνου, της λειτουργίας των παιδικών χαρών, των λαϊκών αγορών, της Χονδρικής Αγοράς, της αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών (Πολιτική Προστασία), και Αντιδήμαρχος Έργων (2009).

 Η ενεργή ενασχόληση του με την επιχειρηματικότητα επιβραβεύτηκε με την  εκλογή του στο Επιμελητήριο Αργολίδας όπου διατηρεί την θέση του Α’  Αντιπροέδρου από το 2015 έως σήμερα.

Οι προσωπικές του δράσεις στην ανάδειξη του πολιτισμού του τόπου μας είναι σημαντικές, συμμετέχοντας ενεργά σε σπουδαίους φορείς του τόπου διατελώντας πρόεδρος ( 2007-2008) της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης.