ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


Δεν είμαι μόνος μου σ' αυτή την προσπάθεια
Είμαστε όλοι μαζί.

«Με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο μας συνδέει μια μακρόχρονη φιλία και πολιτική συνεργασία σε κοινά πολιτικά θέματα.
Συντάσσομαι και θα συμμετάσχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην δημοτική παράταξη του Τάσου Χειβιδόπουλου # ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ, για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με μια κοινή προγραμματική συμφωνία.
Η κακή διαχειριστική λογική, αντί της αναπτυξιακής δυναμικής, τα χρόνια που πέρασαν, επιτάχυναν την φθίνουσα οικονομική πορεία της πόλης.
Σήμερα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, εν μέσω οικονομικής κρίσης και της αλλοπρόσαλλης πολίτικης της παρούσας Δημοτικής Αρχής, βρίσκεται σε ένα αποφασιστικό και κρίσιμο σταυροδρόμι.
Ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε θα καθορίσει το μέλλον της ανάπτυξης του Δήμου µας. 
Απώτερος στόχος μου είναι να προσφέρω και όχι να ικανοποιήσω προσωπικές μου φιλοδοξίες.
Πρεσβεύω μια διαφορετική αισθητική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχω άλλη προσέγγιση και αντίληψη για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.
Η εμπειρία που απέκτησα στη συνεργασία με όλους τους Δήμους, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Αντινομάρχης, μου δίνει τη δυνατότητα της διαφορετικής αυτής προσέγγισης.
Θέλω μια Αυτοδιοίκηση που θα στηρίζεται στη γνώση και την εμπειρία, στη συνύπαρξη του οράματος με το σχεδιασμό, στην ανταλλαγή απόψεων και πάνω απ’ όλα στην προσφορά και στον εθελοντισμό.
Σε όλα αυτά προστίθεται η πολυετής επαγγελματική μου εμπειρία ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός.
Ως τεχνοκράτης γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας, έχοντας άποψη και λύσεις. 
Συζητάμε και διαλεγόμαστε με όλους, για να διαμορφώσουμε και να εφαρμόσουμε ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης, αποκεντρωτικό και συμμετοχικό. 
Όλοι μαζί, με τις ιδέες, τις προτάσεις και τη συμμετοχή μας, μπορούμε να φτάσουμε σε αυτόν το στόχο, και να τον ξεπεράσουμε.

ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΓΟΥΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣ από 1979»