ΓΕΩΡΓΑΣ ΤΑΣΟΣ


Δεν είμαι μόνος μου σ' αυτή την προσπάθεια
Είμαστε όλοι μαζί.

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Γεώργας γεννήθηκε το 1969. Μεγάλωσε και ζει στις Λίμνες. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Δασακλή, κοινωνική λειτουργό, υπάλληλο ΙΚΑ Άργους και έχουν τρία παιδιά.

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και απόφοιτος διετούς μετεκπαίδευσης στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. 

Έχει υπηρετήσει ως δάσκαλος στην Αθήνα (Λεόντειο Πατησίων), στην Κορινθία (Κλένια), στα Χανιά (Κίσσαμο) και στην Αργολίδα (Πορτοχέλι, Θερμησία, Πρόσυμνα).Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ως Προϊστάμενος στο 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Λιμνών.

Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά χρόνια, όπου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκλεγόταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών ΠΤΔΕ Ιωαννίνων και του Συλλόγου Φοιτητών Φ.Ε.Ι. (φοιτητική Εστία Ιωαννίνων), με την παράταξη της ΠΑΣΠ.

Έχει εκλεγεί επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Άργους, καθώς και του ενιαίου Συλλόγου Αργολίδας.

Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Λιμνών και μέχρι σήμερα συμμετέχει στη χορευτική και μουσική ομάδα του.

Κατά την τετραετία 2006 – 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στον τέως Δήμο Μυκηναίων, με τον συνδυασμό του Νώντα Μαυρόγιαννη και τα δύο χρόνια διετέλεσε αντιδήμαρχος.